Hırvat Böreği Nasıl Yapılır |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hırvat Böreği Nasıl YapılırHırvat Böreği nasıl yapılır Hırvat Böreği tarifiMalzemeler : •500 gr un •3 çorba kaşığı sıvıyağ •Yaklaşık 1 su bardağı su •1 tatlı kaşığı tuz •100 gr krema •Karışım için : •1 kg krem peynir •3 adet yumurta •1 tatlı kaşığı tuz Tarif : •Unu, sıvıyağı, suyu, tuzu ve kremayı karıştırınız ![]() •Yumuşak bir hamur elde edinceye kadar yoğurunuz ![]() •Üzerine sıvıyağ sürerek bir kenarda bekletiniz ![]() •Ayrı bir kapta peyniri, yumurtaları ve tuzu iyice karıştırınız ![]() •Hamuru bir bütün halinde 1 cm kalınlığında açınız![]() •üzerine bir bıçak yardımıyla peynir karışımından sürünüz ve rulo şeklinde sarınız ![]() •Dört parmak kalınlığında parçalar kesin ve fırın tepsisine diziniz ![]() •Üzerine karışımından dökünüz ![]() •Orta ısılı fırında üzeri kızarana kadar pişiriniz ![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|