Bademli Kayısı Reçeli Tarifi Resimli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bademli Kayısı Reçeli Tarifi ResimliBademli Kayısı Reçeli Tarifi Resimli Bademli Kayısı Reçeli nasıl yapılır Resimli Bademli Kayısı Reçeli tarifi Bademli Kayısı Reçeli tarifi Bademli kayısı reçeli malzemeleri 1 su bardağı tuzsuz badem 1 kg kayısı 4 yemek kaşığı su 1 kg toz şeker ![]() Bademli kayısı reçeli hazırlanışı Bademli kayısı reçeli: Kolayca uygulanabilen reçel tarifleri arasında üst sıralarda Bademleri sıcak suda 15-20 dakika bekletip süzdürün ve kabuklarını soyun Yıkayıp kuruladığınız kayısıların çekirdeklerini çıkarıp iri doğrayın![]() Kayısıları, bademleri ve suyu bir tencereye alın 4 yemek kaşığı toz şekeri ilave edin Yüksek ateşte sürekli karıştırarak pişirin Kenarlardan kaynamaya başlayınca 2 dakika daha kaynatın Kalan şekeri ilave edip karıştırarak pişirmeye devam edin Kaynamaya başlayınca 3 dakika kaynatın![]() Ocaktan alıp soğumaya bırakın Ilınınca kavanoza aktarıp soğuduktan sonra kapağını kapatın![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|