|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çatal, hazırlanışı, tarifi, yapılır, yapılışı |
![]() |
Çatal Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Nasıl Yapılır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çatal Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Nasıl YapılırÇatal – Malzemeler – İçindekiler 100 gr yumuşamış margarin 1 yumurta 1 tatlı kaşığı mahlep 1 çay bardağı yoğurt 1 çorba kaşığı sirke 1 çorba kaşığı şeker 1 kabatma tozu Aldığı kadar un Unun ortasını açıp margarin, sıvıyağ, yoğurt, mahlep, kabartma tozunu ekleyin ve kulak memesi yumuşaklığında bir hamur yoğurun ![]() ![]() Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparın ![]() ![]() ![]() ![]() Önceden orta ısıya ayarlanmış fırında 30-35 dakika pişirin ![]() ![]() ![]() Çatal Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Nasıl Yapılır |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|