![]() |
Mul Marinye-Midye Bugulama (Fransa) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mul Marinye-Midye Bugulama (Fransa)Mul Marinye-Midye Bugulama (Fransa) Malzemeler :
Midyeleri soğuk suda güzelce yıkayın ![]() Midyeleri, şarap, 2 bardak su, soğan, havuç, sarmısak, karabiber tanesi ve buket garni ile bir tencereye koyup ağır ağır kaynatın ![]() Kaynadıktan sonra kapağını kapatıp 5 dakika kadar hafif ateşte bırakın ![]() Midyeler açılıncaya kadar tencereyi hafif sallayın ![]() ![]() Tenceredeki suyu yarı yarıya azalıncaya kadar kaynatın ![]() ![]() Sosu midyelerin üzerine dökün ve hemen servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|