![]() |
Fırında Kıymalı Karnabahar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fırında Kıymalı KarnabaharMalzemeler (4 kişilik) 1 orta boy karnabahar (800 gr) ½ limon 250 gr yağsız dana kıyma 1 baş kuru soğan 2 orta boy rendelenmiş domates veya domates suyu Karabiber, pulbiber, tuz Üzerinin sosu için: 2 bardak light süt 2 yemek kaşığı tam buğday unu 100 gr rendelenmiş light kaşar 2 yemek kaşığı zeytinyağı Yapılışı: Karnabaharı parçalara ayırıp güzelce yıkayın ![]() ![]() ![]() Bir tencerede ince doğranmış kuru soğan, domates ve kıymayı baharatlarla birlikte 10 dakika karıştırarak pişirin ![]() Sos tavasında zeytinyağı ile unu kavurun ve yavaş yavaş sütü ilave edin ![]() ![]() Fırın kabına haşlanmış karnabaharları yerleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|