![]() |
Şüveydiz Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şüveydiz TarifiMalzemeler ![]() * l kilo et (but veya kol;ufak parçalara bölünmüş) * l su bardağı nohut(akşamdan ıslatılmış) * 3 demet taze soğan(irice kıyılmış) * l demet taze sarımsak (irice kıyılmış) * l O su bardağı su * 2 çorba kaşığı Sana * Tuz,karabiber * Toz kırmızı biber Terbiyesi: * l kg yoğurt * 2 yumurta Yapılışı: ŞÜVEYDİZ ŞÜVEYDİZ: l ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() 6 ![]() ![]() 7 ![]() ![]() 8 ![]() ![]() ![]() ![]() 9 ![]() ![]() 10 ![]() ![]() PÜF NOKTASI: Biberli yağın içine,aktarlarda bulunabilen bir Doğu Akdeniz otu olan haspir eklenirse,hem lezzet, hem de görsel açıdan zenginleşir ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|