![]() |
Kremalı Tavuk Hazırlama Süresi: 15 Pişirme Süresi: 20 Kişi Sayısı: 8 | |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kremalı Tavuk Hazırlama Süresi: 15 Pişirme Süresi: 20 Kişi Sayısı: 8 |Kremalı Tavuk Hazırlama Süresi: 15 Pişirme Süresi: 20 Kişi Sayısı: 8 Malzemesi: 4 adet tavuk göğüs eti 4 adet orta boy kabak 6 yemek kaşığı hazır çiğ krema 1 yemek kaşığı un 1 yemek kaşığı tereyağı Yarım limonun suyu 2 çay kaşığı tane karabiber Tuz Tarifi: • Kabakları soyup, 4'e bölün ![]() • Kaynayan tuzlu suda 5 dakika haşlayın ![]() • Tereyağında göğüs etlerini kızartıp kenara alın ![]() • Kalan yağın içine 1 yemek kaşığı un koyup karıştırın ![]() • Krema, karabiber, tuz ve 1 bardak su ilave edip sosu 10 dakika kaynatın ![]() • Kabakları ve kızarttığınız tavuk etlerini ilave edin ![]() • Limon suyunu da koyduktan sonra 10 dakika daha pişirin ![]() • Sıcak servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|