![]() |
Kremalı Tavuk Hazırlama Süresi: 15 Pişirme Süresi: 20 Kişi Sayısı: 8 |
Kremalı Tavuk Hazırlama Süresi: 15
Pişirme Süresi: 20 Kişi Sayısı: 8 Malzemesi: 4 adet tavuk göğüs eti 4 adet orta boy kabak 6 yemek kaşığı hazır çiğ krema 1 yemek kaşığı un 1 yemek kaşığı tereyağı Yarım limonun suyu 2 çay kaşığı tane karabiber Tuz Tarifi: • Kabakları soyup, 4'e bölün. • Kaynayan tuzlu suda 5 dakika haşlayın. • Tereyağında göğüs etlerini kızartıp kenara alın. • Kalan yağın içine 1 yemek kaşığı un koyup karıştırın. • Krema, karabiber, tuz ve 1 bardak su ilave edip sosu 10 dakika kaynatın. • Kabakları ve kızarttığınız tavuk etlerini ilave edin. • Limon suyunu da koyduktan sonra 10 dakika daha pişirin. • Sıcak servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.