![]() |
Bezelyeli Kuzu Eti Hazırlama Süresi: 30 Pişirme Süresi: 45 Kişi Sayısı: 6 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bezelyeli Kuzu Eti Hazırlama Süresi: 30 Pişirme Süresi: 45 Kişi Sayısı: 6Bezelyeli Kuzu Eti Hazırlama Süresi: 30 Pişirme Süresi: 45 Kişi Sayısı: 6 Malzemesi: 500 gr ![]() Tarifi: • Yıkayıp süzdüğünüz eti tencereye koyun, üzerine margarin, karabiber, tuz, arpacık soğanı ilave ederek kavurun ![]() • Havuçları halka şeklinde doğrayıp, etin üzerine koyun ![]() • Bezelye ve doğranmış dereotu ekleyip, 2 bardak su ilave edin ![]() • Kısık ateşte pişen eti fırın kabına yerleştirin ![]() • Ayrı bir kapta un, yumurta ve yoğurdu çırpın ![]() • Hazırladığınız sosu etin üstünü kapatacak şekilde dökün ![]() • 175 derecelik fırında 20 dakika pişirin ![]() • 10 dakika dinlendirdikten sonra servis yapabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|