Çardak Kebabı Nasıl Yapılır |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çardak Kebabı Nasıl YapılırÇardak Kebabı Tarifi Çardak kebabı nasıl yapılır Oktay Ustanın Çardak Kebabı Tarifi Malzemeler 300 gr kuzu eti1 soğan 2 havuç 2 biber Taze sarımsak 1 kase mantar 1 çorba k salçaSıvıyağ Tuz, karabiber Domates Kaşar peyniri Krebi için: 1 5 su b süt1 çay b sıvıyağ2 yumurta 2 su b unTuz Çardak Kebabı Yapılışı Etleri minik küpler halinde doğrayarak sıvıyağda bir süre kavurun Daha sonra üzerinedoğranmış soğanları ve havuçları ekleyin Bir süre kavrulunca mantarları da doğrayarakekleyin Daha sonra salça ve domatesleri de ekleyerek pişirebilecek kadar az su ilepişmeye bırakın ![]() Krebi için süt, sıvıyağ, un ve tuzu karıştırma kabına alarak çırpın Yağlanmış kreptavasında kreplerinizi pişirin ![]() Pişirdiğniz krebi tezgaha yayın İçine hazırladığınız etli karışımdan koyarak kenarlarınıkapatın Düzgün tarafı üste gelecek şekilde az yağlanmış fırın tepsisine dizin Üzerinebir dilim domates ve kaşar peyniri rendesi koyarak peynirler eriyene kadar pişirin ![]() Afiyet olsun |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|