![]() |
Bir Annenin Evladına Aşkı.. |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Bir Annenin Evladına Aşkı..Küçük oğlumuz annesine geldi ve ona kağıdı uzattı ![]() Annesi ellerini önlüğüne kuruladıktan sonra kağıdı okumaya başladı : Çimleri biçtiğim için ![]() Bu hafta odamı temizlediğim için ![]() Alışverişe gittiğim için ![]() Küçük kardeşime baktığım için 25 sent Çöpü attığım için 1 dolar İyi bir karne getirdiğim için 5 dolar Bahçeyi temizlediğim için 2 dolar Toplam borç 14 dolar 75 sent Annesi umutla kendisine bakan oğlumuza baktı ![]() Seni dokuz ay karnımda taşıdım : Bedava ![]() Hasta olduğunda başını bekledim, elimden geleni yaptım, senin için dua ettim : Bedava Yıllar boyu değişik nedenlerle senin için gözyaşı döktüm : Bedava ![]() Senin için geceler boyu kaygı duyup, uykusuz kaldım : Bedava ![]() Oyuncaklarını topladım, yemeğini hazırladım, giysilerini yıkadım, ütüledim : Bedava yavrum ![]() Ve bunların hepsini topladığın zaman gerçek sevginin bedelinin olmadığını görürsün : Bedavadır çünkü ![]() Oğlumuz annesinin yazdıklarını okuyunca gözleri doldu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Bir Annenin Evladına Aşkı.. |
![]() |
![]() |
#2 |
JOKER
|
![]() Cevap : Bir Annenin Evladına Aşkı..evet hepsi ödenmiştir annelerimize olan borcumuzu asla ödeyemeyiz güzel paylaşım emeğine sağlık ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Bir Annenin Evladına Aşkı..ooo obstinate hq ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
izmirlihuso
|
![]() Cevap : Bir Annenin Evladına Aşkı..güzelmişşş yaaaa teşekkürlerr |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Bir Annenin Evladına Aşkı..Çok güzel bir konu emeğine sağlık ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|