![]() |
Bir Annenin Evladına Aşkı..
Küçük oğlumuz annesine geldi ve ona kağıdı uzattı.
Annesi ellerini önlüğüne kuruladıktan sonra kağıdı okumaya başladı : Çimleri biçtiğim için. 5 dolar Bu hafta odamı temizlediğim için. 1 dolar Alışverişe gittiğim için. 50 sent Küçük kardeşime baktığım için 25 sent Çöpü attığım için 1 dolar İyi bir karne getirdiğim için 5 dolar Bahçeyi temizlediğim için 2 dolar Toplam borç 14 dolar 75 sent Annesi umutla kendisine bakan oğlumuza baktı. Eline bir kalem aldı, kağıdın arka yüzünü çevirdi ve şunları yazdı : Seni dokuz ay karnımda taşıdım : Bedava. Hasta olduğunda başını bekledim, elimden geleni yaptım, senin için dua ettim : Bedava Yıllar boyu değişik nedenlerle senin için gözyaşı döktüm : Bedava. Senin için geceler boyu kaygı duyup, uykusuz kaldım : Bedava. Oyuncaklarını topladım, yemeğini hazırladım, giysilerini yıkadım, ütüledim : Bedava yavrum. Ve bunların hepsini topladığın zaman gerçek sevginin bedelinin olmadığını görürsün : Bedavadır çünkü. Oğlumuz annesinin yazdıklarını okuyunca gözleri doldu. Annesine baktı ve "Anneciğim, seni seviyorum." dedi. Sonra annesinin elinden kalemi aldı ve kağıda büyük harflerle şunları yazdı :Hepsi Ödenmiştir |
Cevap : Bir Annenin Evladına Aşkı..
evet hepsi ödenmiştir annelerimize olan borcumuzu asla ödeyemeyiz
güzel paylaşım emeğine sağlık.. |
ooo obstinate hq.. (: özledk ya :P
|
güzelmişşş yaaaa teşekkürlerr
|
Çok güzel bir konu emeğine sağlık.
|