Nerdesin? |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Nerdesin?kırıLmı$ aynaLaRdan baktım yüzümé ![]() firarLaRa vurdum yüreqimi![]() bu qeCe yaLnızLıqımı hatırLadım heR qeCe oLduqu qibi ![]() yine sana mühürLedim yeminLeRi ![]() qeLmeLerine daiR hayaLLer kurdum , qitmediqin haLde ![]() öyLe biR inandıRdım ki kendimi , en sonunda bendE inandım yokLuquna ![]() uzak diyaRLarımı yár edindin kendiné![]() ondanmıdıR bendEki bu bo$Luqun ![]() ondanmıdıR biLinmezLere yokLuqum![]() qeceLerimi yazdım qözLerine ![]() hayaLLerimé yandım yokLuqunda![]() yakıLmı$ $iirLerede kaLdı yanqınLarım , oySa eLLerim senin sıCakLıqında , qözLeRim sen diyé bakaR heR sevdaya ![]() biR yıLdız kaydı ömRümden bu qeCe ![]() bu kacıncı diLeyimdiR , sayamadım![]() saymaLaRa qüCüm yetmedi sevdiqim , seni sevmeye ömRüm ![]() ayrıLıqım yaRdan deqiL ; candan oLdu sen qidince ![]() yabanCı kaLdırımLar ciqnedim seni aRaRken icimdE , seni sevmeLeRe yandım![]() dönmeLeRine yandım, yoLLarına serdim qünahLaRımı ![]() ayrıLık $arkıLarında aRadım iSmini ![]() biLmediqim yeRLerde aRadım seni![]() kendim kayboLdum bo$Luqunda ![]() bitmedi![]() bitiRemedim icimdEki seni![]() qeLme aRtık hic biR kıymeti kaLmadı vaRLıqının ![]() yabancıLa$tı qözLerim sana![]() naSıLda tutkundum oySa ; naSıLda vuRqundum , naSıLda yanmı$tım yokLuqunda ![]() “ yokLuqunun adını aRaRken tenhaLaRında , qeLme aRtık hicbiR kıymeti kaLmadı vaRLıqının ![]() ben yine araR duRurum aLı$kanLık bu ya ![]() ve ayLaRdan kaSım ![]() cehennemLeRden bu $ehiR![]() nerdEsin ![]() ![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|