|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adile, bilgileri, ilköğretim, kütahya, merkez, okulu, zeyyat, şora |
![]() |
Adile Zeyyat Şora İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Kütahya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adile Zeyyat Şora İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez KütahyaAdile Zeyyat Şora İlköğretim Okulu Hakkında - Adile Zeyyat Şora İlköğretim Okulu Tanıtım - Adile Zeyyat Şora İlköğretim Okulu Resimleri - Adile Zeyyat Şora İlköğretim Okulu İletişim ![]() Adile Zeyyat Şora İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulun tarihçesi:okul 1972 yılında eski han kahvesinde açılmış olup 1981 yılına kadar geçici binalarda eğitim vermiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1998-1999 öğretim yılında okulumuz ilköğretime dönüştürülmüş, ![]() ![]() ![]() 2003-2004 öğretim yılından beri IŞIKKARA-KARACAÖRAN-Y ![]() ![]() ![]() OKULUN FİZİKİ DURUMU Binanın özellikleri :Binamız 06/02/2006 Tarihinden itibaren kaloriferli ısıtma sistemine geçmiştir ![]() ![]() ![]() Dershane sayısı :8 derslik ![]() Laboratuvar : Yok Kütüphane :İmkanlar ölçüsünde mevcut ![]() Atölye :Atölye depo ve arşiv yok ![]() Spor salonu :Yok İdare Salonları :1 Müdür odası,1 öğretmenler odası ![]() ![]() Bahçenin alanı : Küçük Adile Zeyyat Şora İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 274 245 29 20 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Ilıca Kaplıcaları Okulun Web Adresi: http://adilezeyyatsora ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: ailezeyyatsoraioo@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Adile Zeyyat Şora İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|