![]() |
Adile Zeyyat Şora İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Kütahya
Adile Zeyyat Şora İlköğretim Okulu Hakkında - Adile Zeyyat Şora İlköğretim Okulu Tanıtım - Adile Zeyyat Şora İlköğretim Okulu Resimleri - Adile Zeyyat Şora İlköğretim Okulu İletişim
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Adile Zeyyat Şora İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulun tarihçesi:okul 1972 yılında eski han kahvesinde açılmış olup 1981 yılına kadar geçici binalarda eğitim vermiştir.1981 yılında Nihal GÜNDÜZ tarafından annesi Adile hanım Erkek kardeşi ZEYYAT bey anısına arsası Orman Bakanlığından 49 yıllığına kira bedelsiz olarak yaptırılmıştır.23.EKİM 1981 tarihinde Zamanın valisi Soner ARMAN tarafından hizmete açılmıştır.Okulun ismi ADİLE ZEYYAT ŞORA olarak yenilenmiştir. 1998-1999 öğretim yılında okulumuz ilköğretime dönüştürülmüş,.Okulumuza daha sonraları Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 3 derslikli yeni bina yaptırılarak 1996-1997 öğretim yılında hizmete girmiştir. Aynı yıl okulumuz Taşımalı Eğitim Merkezi yapılmıştır. 1998 yılında Eskişehirli hayır sever Ahmet ŞEKER Tarafından 3 derslik yapılarak okulumuz 1998-1999 Öğretim yılında ilköğretime dönüştürülerek 8 yıllık kesintisiz eğitime başlamıştır 2003-2004 öğretim yılından beri IŞIKKARA-KARACAÖRAN-Y.KIZILCAÖREN-H.KIZILCAÖREN - NUSRET-AHMETOLUĞU-SOBRAN-SOFCA-KÖYLERİNDEN Okulumuza taşıma yapılmaktadır. OKULUN FİZİKİ DURUMU Binanın özellikleri :Binamız 06/02/2006 Tarihinden itibaren kaloriferli ısıtma sistemine geçmiştir.-Su şebekesi,kanalizasyon şebekesi mevcut.Okul bahçesi küçük ancak karşısından tam donanımlı çocuk parkı mevcut. Dershane sayısı :8 derslik. Laboratuvar : Yok Kütüphane :İmkanlar ölçüsünde mevcut. Atölye :Atölye depo ve arşiv yok. Spor salonu :Yok İdare Salonları :1 Müdür odası,1 öğretmenler odası.1 hizmetli odası. Bahçenin alanı : Küçük Adile Zeyyat Şora İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 274 245 29 20 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Ilıca Kaplıcaları Okulun Web Adresi: http://adilezeyyatsora.meb.k12.tr/ Okulun E-Posta Adresi: ailezeyyatsoraioo@meb.k12.tr Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Adile Zeyyat Şora İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr - www.meb.gov.tr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |