![]() |
Aşık oldugunu nasıl anlarsın? |
![]() |
![]() |
#1 |
ışıl27
|
![]() Aşık oldugunu nasıl anlarsın?HER KİŞİNİN AŞK BELIRTISI FARKLIDIR ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Aşık oldugunu nasıl anlarsın? |
![]() |
![]() |
#2 |
gulhan
|
![]() Cevap : Aşık oldugunu nasıl anlarsın?bencede hep o nu düşünüyosan::D
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : Aşık oldugunu nasıl anlarsın?bence aşk matığın bittiği yerdir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Cevap : Aşık oldugunu nasıl anlarsın?bir kişiye aşık olmadan önce ondan hoşlanmaya başlarsın sonra kalbini ona kaptırırsın bence aşk böle bişi :43:43 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ıceberg
|
Cevap : Aşık oldugunu nasıl anlarsın?ben pek belli edemem aşık oldugumu ve sonra pişman olurum şimdi faydalarını görüyorum çünkü şimdiki sewgilimi3 yıl boyunca tanıma imkanım oldu şimdi cok sewiyoruz birbirimizii |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
sıradışı
|
![]() Cevap : Aşık oldugunu nasıl anlarsın?aşk:) bazen donar kalırım, ordayım ama orda değilimdir dalar giderim, biri bişey söyler duymam bile bakarım ama görmem, durduk yere kendi kendime sırıtırım:D ve bi sürü detay daha |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : Aşık oldugunu nasıl anlarsın?Ben CE AŞık Olduğunu AnLaYamazsın Sadece FArkına Varırsın Ama Ne Çare İş İşten GEçmiştir Aşık olduğumu sandığım Çoğu Zaman İse Ben de Şöyle Bİ DUygu Oluşur " Kaç Gün Sürecek Bu Hastalık " Yalnız Sevgi Belirtileri Daha Farklıdır Ben de " Nolur Hiç Bitmesin Bu " Karışıktır Sizin Anlıyacağınız :sm_wink: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() Cevap : Aşık oldugunu nasıl anlarsın?Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
dam99
|
![]() Cevap : Aşık oldugunu nasıl anlarsın?kimseyle paylaşamazsın o nu hep beraber olmak istersin yalnızca senin olsun istersin kalbin pırpır eder hep onu düşünürsün aklın fikrin o dur artık galiba böyle bişey ler,
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
1die
|
![]() Cevap : Aşık oldugunu nasıl anlarsın?aşık oldugumu nasıl anlarım öle bişi oldugunda uyku düzenım bozulur benım genelde agresiflıgım daha da artar anlarım bir şeyler oluyor bana
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
delishhhh
|
![]() Cevap : Aşık oldugunu nasıl anlarsın?unutkanlığın hat safhaya ulaştıysa aşıksındır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
gencer20
|
![]() Cevap : Aşık oldugunu nasıl anlarsın?kekelerim gereksiz anlarda gülerim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Aşık oldugunu nasıl anlarsın?Aklımdan çıkartamıyorsam kalbim çarpıyorsa görünce heyacanlanıyorsam bilki aşığımdır : )
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Aşık oldugunu nasıl anlarsın?:) Gereksiz yere sırıtanlardanım bende sanırım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() Cevap : Aşık oldugunu nasıl anlarsın?Sürekli anlamsız yere gülerim duygularımı saklayamam
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|