![]() |
Aşık oldugunu nasıl anlarsın?
HER KİŞİNİN AŞK BELIRTISI FARKLIDIR..YA SENIN KI NASIL?:img-tomato:
|
Cevap : Aşık oldugunu nasıl anlarsın?
bencede hep o nu düşünüyosan::D
|
bence aşk matığın bittiği yerdir..(insan mantıklı düşünemez kalbi nereye giderse oda oraya gider)
|
bir kişiye aşık olmadan önce ondan hoşlanmaya başlarsın sonra kalbini ona kaptırırsın bence aşk böle bişi :43:43
|
ben pek belli edemem aşık oldugumu ve sonra pişman olurum şimdi faydalarını görüyorum çünkü şimdiki sewgilimi3 yıl boyunca tanıma imkanım oldu şimdi cok sewiyoruz birbirimizii
|
aşk:) bazen donar kalırım, ordayım ama orda değilimdir dalar giderim, biri bişey söyler duymam bile
bakarım ama görmem, durduk yere kendi kendime sırıtırım:D ve bi sürü detay daha |
Ben CE AŞık Olduğunu AnLaYamazsın
Sadece FArkına Varırsın Ama Ne Çare İş İşten GEçmiştir Aşık olduğumu sandığım Çoğu Zaman İse Ben de Şöyle Bİ DUygu Oluşur " Kaç Gün Sürecek Bu Hastalık " Yalnız Sevgi Belirtileri Daha Farklıdır Ben de " Nolur Hiç Bitmesin Bu " Karışıktır Sizin Anlıyacağınız :sm_wink: |
Alıntı:
|
kimseyle paylaşamazsın o nu hep beraber olmak istersin yalnızca senin olsun istersin kalbin pırpır eder hep onu düşünürsün aklın fikrin o dur artık galiba böyle bişey ler,
|
aşık oldugumu nasıl anlarım
öle bişi oldugunda uyku düzenım bozulur benım genelde agresiflıgım daha da artar anlarım bir şeyler oluyor bana |
unutkanlığın hat safhaya ulaştıysa aşıksındır...
|
kekelerim gereksiz anlarda gülerim
|
Aklımdan çıkartamıyorsam kalbim çarpıyorsa görünce heyacanlanıyorsam bilki aşığımdır : )
|
:) Gereksiz yere sırıtanlardanım bende sanırım. Ve bir de unutkanlık sorun açacak başıma ya neyse...
|
Sürekli anlamsız yere gülerim duygularımı saklayamam... |