![]() |
Pratik Et Yemeği - Arpacık Soğanlı Papaz Yahnisi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pratik Et Yemeği - Arpacık Soğanlı Papaz Yahnisi![]() Malzemeler
Hazırlanışı Kuşbaşı et tereyağ ile harlı ateşte etler suyunu salıp çeken kadar kavrulur ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntıdır |
![]() |
![]() |
![]() |
Pratik Et Yemeği - Arpacık Soğanlı Papaz Yahnisi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pratik Et Yemeği - Arpacık Soğanlı Papaz YahnisiBen malzemeler içinde papazı göremedim ![]() Eğer bunu papazlar yapıyor diyorsan o zaman forumda kaç tane papaz var ki bu tarifi kullansın? Eğer papazlar bu yahniyi seviyor diyorsan biz bunu yiyecek papazı nereden bulacağız? Eğer "papazın yediğini sizde yiyin" dersen, o zaman "hocanın dediğini yap ama yaptığını yapma" sözü papazları bağlamıyor mu? Son olarak Rahibeler bu işe ne diyor? Keşke içinde salça veya domateste olsaydı ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|