|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
baneminden, kızartma, tarifi, zeytinyağlı, şef |
![]() |
Şef Banemin'den Zeytinyağlı Kızartma Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şef Banemin'den Zeytinyağlı Kızartma TarifiŞef Banemin'den ![]() ![]() ![]() Evettttt sayın forumdaşlarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gerekli malzemeler; Patlıcan, biber, domates, köfte, kekik, nane, 2 diş sarmısak, tuz, zeytinyağ ve elinden herşeyin yenebileceği benim gibi bir aşçı ![]() ![]() ![]() ![]() Öncelikle malzeme listesindeki köftenin nasıl elde edileceğiyle başlıyorum ![]() ![]() ![]() Bir gün önce gelen köfte davetini reddederken "Benimkileri ayırmayı unutmayın, ben yarın gelirim" denecek ![]() ![]() O da ne? Tepside patates, patlıcan, biber var ama köfte yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uğranılan manavdan 3 patlican, 8-10 biber alınacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eve gelince birilerine artizzlik yapmak istiyorsanız işe başlamadan yapın bence ![]() ![]() Patlıcanları yıkayıp, zebra kıvamında soyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Patlıcan, biber, domates ve köfteler kızardıktan sonra onların yağından başka bir kaba biraz alıp sosu pişirin ![]() Sonrada resimde görüldüğü gibi bir tabak hazırlayın kendinize, resmini çekin ve tarifi bizimle paylaşın ![]() ![]() ![]() Valla güzel olmuştu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şefiniz Banemin, lezzet garantili tariflerine devam edecek ![]() ![]() ![]() Kalın sağlıcakla ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|