Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
biber, dolması, havuç, kremalı, resimli, tarifi

Havuç Kremalı Biber Dolması Tarifi Resimli

Eski 07-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Havuç Kremalı Biber Dolması Tarifi Resimli






Havuç Kremalı Biber Dolması Tarifi Resimli
Havuç Kremalı Biber Dolması Tarifi
Havuç Kremalı Biber Dolması yapılışı
Havuç Kremalı Biber Dolması nasıl yapılır


Havuç Kremalı Biber Dolması



Malzemeler :

8 Adet Sarı Dolmalık Biber
500 Gr Havuç
1 Kaşık Süt
1 Demet Maydanoz
2 Kaşık Tereyağı
1 Kase Yoğurt

Hazırlanış :

Dolmalık sarı biberlerin üstlerini kapak şeklinde kesin Tuzlu suda diri kalacak şekilde haşlayın Havuçları temizleyip tuzlu suda yumuşayıncaya kadar haşlayın Fırını 180 dereceye ayarlayın Dolmaların içini dikkatlice çıkarın Havucu sütle birlikte ezerek püre haline getirin Tereyağı,bezelye, kıyılmış maydanoz, tuz ve karabiber ilave ederek karıştırın Hazırladığınız havuç kremasıyla biberlerin içini doldurun ve kapaklarını kapatın Yağlanmış tepsiye dizip, üzerini alüminyum kağıtla kapattıktan sonra önceden ısıtılmış 180 dereceli fırına verin Biberler pişince fırından alıp,yoğurt gezdirerek, sıcak olarak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.