Zayıflama İksiri

Eski 07-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Zayıflama İksiri



10 günde 5 kilo verdiriyormus yan etkisiz zararsiz tamamen dogal ve yag yakici bitkisel bir karisim

organik ürünler satan özel bir magazanin kendi anlasmali uzman dr ve biyologlariyla bulduklari özel bir formül ve bence cok pahali bir fiyata 50 euro ya satiyorlarama orada calisan cok samimi arkadasim (uzman biyolog) icindekileri miktarlarina varana kadar bana söylediAslinda o kadar allayip pullayip etrafa mucize formül diye pazarladiklari ve kendi özel formülümüz diyip sadece bizde bulabilirsiniz dedikleri formul hepimizin kolaylikla bulabilecegi bitki suyu karisimlari

ben bugün basladim icmeye ve bakalim 10 gün sonra sonucu buradan paylasirim insallah sonuc iyi olur hem kendime hem size bir faydam olurdilerseniz hemen deneyin ya da 10 gün bekleyin siz bilirsinizben magazadaki yogunlugu görünce ve oraya gelenlere dayanamadim utana SIKIla da olsa sordum,gerceklik payi var mi diyesorduklarim hepsi cok memnun ve zaten memnun olmasak neden yeniden alalim dedilerbilemiyorumben hemen sizinle paylasmak istedim

Malzemeler:1 bardak icin ölcü )

15 ml ENGINAR SUYU

15 ml ISIRGAN SUYU

50 ml PATATES SUYU

60 ml DOMATES SUYU

(domates suyu icemeyenler icin havuc-elma-mango karisik meyve suyu)

bunlari karistirip sabah ve aksam yemekten yarim saat önce iciyorsunuznormal sporunuza devam ve beslenmenize dikkat ediyorsunuz ve insallah kilolara veda ediyoruz

arkadaslar patatesi rendeleyip suyunu SIKAbilirsiniz,cig patates suyu olacak haslanmis degil

digerleri buradaki alisveris merkezlerinin bio kisminda satiliyor ama TR de nerde satilir bilmiyorum acaba aktarlarda vs mi satilir

enginari patatesi domatesi rendeleyip sularini SIkabilirsiniz eger disaridan bulamazsaniz

isirgan suyu hazir olarak bulamazsaniz yapraklarini kaynatip blendirdan gecirip suyunu o sekilde kullanabilirsiniz

Tr de bir cok ünlü kullaniyormus aslinda enginar ve patates havuc suyunu vs igugil amcada arattirdim
Şifa kaynağı enginar, pek çok kişi tarafından bilinmeyen; ancak şuurlu beslenenlerin karaciğer desteği için kür halinde tükettikleri vitamin deposu bir sebze olarak akademik literatürde yerini alıyor Enginarın, karaciğeri yenilemesinin yanı sıra karbonhidratların kolayca yakılmasını sağlamasıyla en etkili zayıflatıcı olduğu da ortaya çıktı

Uludağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof Dr Hulusi Malyer, A ve C vitaminlerinin yanında kalsiyum, potasyum, demir, manganez, fosfor gibi mineraller ihtiva eden enginarın, önemli bir besin kaynağı olduğunu bildirdi Prof Dr Malyer, yapısında bulunduğu fenolik bileşiklerden dolayı karaciğer toksinlerini temizleyici (antihepatoksik) özelliğe sahip enginarın diğer faydalarını şöyle sıraladı:

"Safrayı uyarıcı (kloretik), idrar söktürücü (diüretik), kolestrol düşürücü (hipokolesterolemik) ve kan yağı seviyesini düşürücü (antilipidemik) etkisi bulunuyor Enginarda bulunan ana kimyasallar çeşitli olmakla beraber, karaciğer üzerindeki olumlu etkilerinde bitkinin yapraklarında yoğun olarak bulunan sinarin (cynarin) adlı madde rol oynuyor Sinarin karaciğer, safra kesesi, böbrek ve bağırsakların düzenli çalışmasına yardım ediyor Araştırmalar, enginarın toksinlerin etkilerine karşı karaciğeri koruduğunu gösteriyor"

Karaciğerdeki kan dolaşımını artırdığı ve hücre bölünmesini teşvik ettiği bilenen enginar, böylece gıdaların enerjiye dönüşmesinde büyük rolü bulunan karaciğerin kendini yenilemesine yardımcı oluyor Enginarın en önemli etkisi ise kan yağı seviyesini düşürmesi Karaciğerdeki yağ depolarını harekete geçiren enginar, kolesterol sentezi oranının düşürülmesine yardımcı oluyor Yapılan çalışmalarda enginarın kandaki toplam kolesterolün, LDL ve trigliserit miktarının düşürülmesine yardımcı olduğu gözlemlendi

Ayrıca karbonhidratların yanmasına büyük katkı sağlayan enginar, zeytinyağlı yemeğinin yanı sıra zayıflama maksatlı, çiğ olarak suyla kaynatılıp, suyu içilerek de kullanılıyor Bir kafa enginar kabukları kesildikten sonra dörde bölünerek 3 kilogram suda kaynatılıyor Su fokurdamaya başladıktan sonra kısık ateşe alınarak, 10 dakika kaynamasına devam ediyor Su süzülerek, sabah akşam aç karna 1 su bardağı içiliyor Su buzdolabında saklanırken, haşlanan enginar da salata olarak tüketilebiliyor Kaynamayla enginardaki amilaz enziminin suya geçmesi sağlanıyor, bu enzim karbonhidratların yakılmasını, dolayısıyla da yağların çözülmesini sağlıyor

Bu uygulamayı yapan arkadaşın 9 gün sonraki mesajı:

bugün 9günüm

1gün baslangic kilom :65

9gün kilom :607

benim iksire baslama sebebim spor ve diyet yapmama ragmen kilo vermem durmustugr bile veremiyordumson care diye ictim,tekrardan harekete gecti metebolizmam

ben zaten daha öncede belirttim,spor diyet sayesinde insanlar kilo verirler ama bazen haftalarca vücut kendini kilo vermeye kapatiyor,bir nevi korumaya almaya calisiyor,su icsen onu depolamaya calisiyor o nedenler arada bu tarz cözümler gerekiyor benceen azindan bende ise yaradi,insallah herkes de yarar

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.