Doleme Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Doleme Tarifi[/b] Malzemeler • 1 kg kabak • 4 çorba kaşığı tereyağı • 1 çorba kaşığı domates salçası • 1 çorba kaşığı biber salçası • Nane, kekik, kırmızı pulbiber • 1 tutam tozşeker • Tuz • Köfte malzemesi: 500 gr kıyma • 1 su bardağı pirinç • Tuz, nane, kekik, karabiber Tarif Köfte için; pirinci ıslatıp 1-2 saat bekletin Süzüp robottan geçirin Kıyma, tuz ve baharat ekleyip yoğurun Köfte harcından fındık büyüklüğünde parçalar koparıp elinizi ıslatarak yuvarlayın![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|