Barbunya Köftesi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Barbunya Köftesi![]() 300 gr barbunya 1 yumurta 1 soğan 2 yemek kaşığı galeta unu Yarım çay bardağı ince kıyılmış maydanoz Galeta unu Kimyon Kırmızı pul biber Tuz Karabiber Kızartmak için Ayçiçeği yağı Barbunya köftesi: Barbunyaları tencereye alıp üzerini geçecek kadar su ekleyin ve kısık ateşte yumuşayıncaya kadar pişirin Suyunu süzüp soğumaya bırakın![]() Barbunyayı mutfak robotunda püre haline getirin Rendelenmiş soğan, yumurta, galeta unu, kıyılmış maydanoz, kimyon, pul biber, karabiber ve tuz ekleyip yoğurun 30 dakika buzdolabında bekletin![]() Ellerinizi hafif ıslatarak karışımdan ceviz büyüklüğünde parçalar kopartın ve yuvarlayın Galeta ununa bulayıp kızgın yağda kızartın Ilık servis yapın
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|