|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
fikirlerinizi, olur, sizce, yapmalıyımne, yazın |
![]() |
Sizce Ne Yapmalıyım...Ne Olur Fikirlerinizi Yazın... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sizce Ne Yapmalıyım...Ne Olur Fikirlerinizi Yazın...ne olur bu yazacaklarimdan beni kinamayin ve yrgilamayin ![]() ![]() ben dini bir foruma uyeym ve ordaik olarak abi dedim birini sevdim oda beni ama inan ilkte oyle bir niyet yoktu hatta aklimin ucundan bile gecmezdi forumdan birini sevecegim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ne olur beni kinamayin ve yargimalayin ![]() ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- ne olur bana cok dua edin oyle ihtiyacim varki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|