Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fikirlerinizi, olur, sizce, yapmalıyımne, yazın

Sizce Ne Yapmalıyım...Ne Olur Fikirlerinizi Yazın...

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sizce Ne Yapmalıyım...Ne Olur Fikirlerinizi Yazın...

ne olur bu yazacaklarimdan beni kinamayin ve yrgilamayin
ben dini bir foruma uyeym ve ordaik olarak abi dedim birini sevdim oda beni ama inan ilkte oyle bir niyet yoktu hatta aklimin ucundan bile gecmezdi forumdan birini sevecegimtabi oda ayni seyleri dusunuyorama iste gonuller kaydi bir kere ve inan cok aci cekiyoruz ikimizdeben onun dini konusunda dusuncelerini islami hakkindaki fikilrleri haramdan uzak durmaya caismasi terbiyesi iste vesayre seyleroda ayni sekildeama benim aileme forumdan biri sevdim demem mumkun degilyani asla kabul etmezler ve bu yuzden artik gorusmuyoruzcuki islama aykiri eger isin ucunde evlilik yoksa ozaman gorusmeyeim dendi ve bittiama ben o insanin esim olmasi cok istiyroumama bizi bir araya getirecek bir vesile bir insan bile yokve cok uzuluyorumcunki ben islam hayatini yasayacagm bir evlilk yapmakmistiyorum evlenmek icin evlenmek istemiyorumevimde islamin hukumleri surecegim efendimizin buyurdugu gibi bir evlilik yapmak istiyorum ve bu kiside oyle bir insan en azindan buna inaniyorumiste bu insanara evlenmemiz bu kadar imkansizbenim rabbime el acmam bu insan eger hakkimda hayirlisi ise es olmasin istiyorum diye dua ediyorumama cok fazla imkansizcuki baska sehirlerde oturuyoruz ve ailesidoguluda istemiyormusama biz bir birimizi tanidik ve eminiz bir birimiz ahlakindaniste arada bu kadar imkansizlik varken dua etsek olurmugunahmidirsacmamidirsonucta net uzerinden tanistik ama inani ilkte oyle bir mac yoktu rabbim biliyoryani olmicak duaya amin demek olurmucukmi ikimizde birbirimize es olmak istiyoruzama dedim yarabbimden bir mucize gelmesi lazimbizi bir araya getirecek bir vesile bir tanidikiste rabbimden o mucuzeyi istemek dogrumuboyle bir sey icin dua edilebilirmisizce bir araya gelebilirmiyizyoksa hayal dunyasindami yasiyorum
ne olur beni kinamayin ve yargimalayin

--- Sonraki mesaj ---

ne olur bana cok dua edin oyle ihtiyacim varki

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com