![]() |
Sizce Ne Yapmalıyım...Ne Olur Fikirlerinizi Yazın...
ne olur bu yazacaklarimdan beni kinamayin ve yrgilamayin..
ben dini bir foruma uyeym ve ordaik olarak abi dedim birini sevdim oda beni ama inan ilkte oyle bir niyet yoktu hatta aklimin ucundan bile gecmezdi forumdan birini sevecegim...tabi oda ayni seyleri dusunuyor...ama iste gonuller kaydi bir kere ve inan cok aci cekiyoruz ikimizde...ben onun dini konusunda dusuncelerini islami hakkindaki fikilrleri haramdan uzak durmaya caismasi terbiyesi iste vesayre seyler...oda ayni sekilde...ama benim aileme forumdan biri sevdim demem mumkun degil...yani asla kabul etmezler ve bu yuzden artik gorusmuyoruz....cuki islama aykiri eger isin ucunde evlilik yoksa ozaman gorusmeyeim dendi ve bitti...ama ben o insanin esim olmasi cok istiyroum...ama bizi bir araya getirecek bir vesile bir insan bile yok...ve cok uzuluyorum...cunki ben islam hayatini yasayacagm bir evlilk yapmakmistiyorum evlenmek icin evlenmek istemiyorum....evimde islamin hukumleri surecegim efendimizin buyurdugu gibi bir evlilik yapmak istiyorum ve bu kiside oyle bir insan en azindan buna inaniyorum....iste bu insanara evlenmemiz bu kadar imkansiz...benim rabbime el acmam bu insan eger hakkimda hayirlisi ise es olmasin istiyorum diye dua ediyorum....ama cok fazla imkansiz...cuki baska sehirlerde oturuyoruz ve ailesi...doguluda istemiyormus...ama biz bir birimizi tanidik ve eminiz bir birimiz ahlakindan....iste arada bu kadar imkansizlik varken dua etsek olurmu....gunahmidir....sacmamidir....sonucta net uzerinden tanistik ama inani ilkte oyle bir mac yoktu rabbim biliyor....yani olmicak duaya amin demek olurmu...cukmi ikimizde birbirimize es olmak istiyoruz...ama dedim ya....rabbimden bir mucize gelmesi lazim....bizi bir araya getirecek bir vesile bir tanidik....iste rabbimden o mucuzeyi istemek dogrumu....boyle bir sey icin dua edilebilirmi.....sizce bir araya gelebilirmiyiz....yoksa hayal dunyasindami yasiyorum.... ne olur beni kinamayin ve yargimalayin... --- Sonraki mesaj --- ne olur bana cok dua edin oyle ihtiyacim varki........... |