![]() |
Bir Tükürükle Gelen... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Tükürükle Gelen...Bugünlerde Ankara’da en çok anlatılan ilginç bir hikâye; Zamanın birinde bir şeyh varmış ![]() ![]() -Efendi Hazretleri, siz de bir keramet lütfetseniz ![]() ![]() Şeyh zaten bir tanecik olan müridini kırmak istememiş ve havaya doğru tükürmüş ![]() ![]() Şeyhin bu kerameti kulaktan kulağa hızla yayılmış ve binlerce insan bu şeyhin etrafında toplanmış ![]() Ancak gelgelelim ki o ilk mürit kalabalıktan artık şeyhine ulaşamaz olmuş ![]() Bir gün dayanamayıp çıkıp şeyhinin karşısına; -Artık size ulaşamıyorum ![]() ![]() Şeyhi, bunun üzerine müridinden, pazardan kendisine bir hayvan bağırsağı getirmesini istemiş ![]() Bir süre sonra pazardan dönen müridin getirdiği bağırsağı karnına dolamış ![]() ![]() Ama namaz boyunca her eğilip kalkışta, şeyhin karnına doladığı bağırsaklardan başlamış gaz çıkmaya ![]() ![]() İşin aslını bilen şeyhle o ilk müridi tekrar eskisi gibi baş başa kalmışlar ![]() Ve şeyh müridine tarihi sözünü söylemiş; -İşte böyle evladım ![]() ![]() HİÇ BİRŞEY KASDETMİYORUM ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|