![]() |
Çemen Soslu Mantı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çemen Soslu Mantı![]() 600 gr hazır mantı 1 soğan 4 diş sarımsak 30 gr tereyağı 6 dilim pastırma 1 çorba kaşığı domates salçası 1 tatlı kaşığı çemen yarım su bardağı sıcak su 250 gr yoğurt 1 çorba kaşığı kuru nane tuz Çemen soslu mantı: Pastırma dilimlerini ince şeritler şeklinde doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pastırmayı ekleyip 1-2 dakika daha kavurun ![]() ![]() Mantıları tuzlu kaynar suda haşlayıp süzün ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|