|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
asya, baharatları, cin, edilmiş, göğüsü, ile, lahanalı, marine, tavuk |
![]() |
Asya Baharatları İle Marine Edilmiş Çin Lahanalı Tavuk Göğüsü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Asya Baharatları İle Marine Edilmiş Çin Lahanalı Tavuk GöğüsüAsya Baharatları İle Marine Edilmiş Çin Lahanalı Tavuk Göğüsü Tarifi - Asya Baharatları İle Marine Edilmiş Çin Lahanalı Tavuk Göğüsü Nasıl Yapılır - Asya Baharatları İle Marine Edilmiş Çin Lahanalı Tavuk Göğüsü Malzemeleri Asya Baharatları İle Marine Edilmiş Çin Lahanalı Tavuk Göğüsü Malzemeler: 4 derisi alınmış tavuk göğüs eti tuz Kotányi köri harcı Kotányi karanfil tozu Kotányi tarçın Kotányi karabiber 6 yemekkaşığı sebze yağı 2 yemek kaşığı tereyağı 6 yemek kaşığı light soya sosu 1 Çin lahanası 1 kıyılmış sarımsak 4 yemek kaşığı sirke Pudra şekeri Garniture olarak kişniş dalı Tavuk göğüs etini tuz ve listedeki baharatlarla iyice ovun ![]() Tavuk göğüslerini 2 yemek kaşığı sebze yağı ve tereyağı ile tavada yavaşça iki yönünüde kızartın ![]() ![]() ![]() Bu arada, çin lahanalarını yıkayın ![]() ![]() ![]() Soya sosunu tavukların üzerine döketükten sonra garnitür olarak kişniş dallarını kullanarak etlerinizi hazırlayın ![]() Çin lahanalarını ayrı olarak servis ediniz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|