![]() |
Asya Baharatları İle Marine Edilmiş Çin Lahanalı Tavuk Göğüsü
Asya Baharatları İle Marine Edilmiş Çin Lahanalı Tavuk Göğüsü Tarifi - Asya Baharatları İle Marine Edilmiş Çin Lahanalı Tavuk Göğüsü Nasıl Yapılır - Asya Baharatları İle Marine Edilmiş Çin Lahanalı Tavuk Göğüsü Malzemeleri
Asya Baharatları İle Marine Edilmiş Çin Lahanalı Tavuk Göğüsü Malzemeler: 4 derisi alınmış tavuk göğüs eti tuz Kotányi köri harcı Kotányi karanfil tozu Kotányi tarçın Kotányi karabiber 6 yemekkaşığı sebze yağı 2 yemek kaşığı tereyağı 6 yemek kaşığı light soya sosu 1 Çin lahanası 1 kıyılmış sarımsak 4 yemek kaşığı sirke Pudra şekeri Garniture olarak kişniş dalı Tavuk göğüs etini tuz ve listedeki baharatlarla iyice ovun. Tavuk göğüslerini 2 yemek kaşığı sebze yağı ve tereyağı ile tavada yavaşça iki yönünüde kızartın. Yağı emdikten sonra tavukları tavadan alın. Tavada biriken et suynu temizlemek için soya sosu ve gerekirse su lave ederek kaynatın. Bu arada, çin lahanalarını yıkayın. Yapraklarını ayırarak dilimlere ayırın. Biraz tuzlayarak 5 dk beklettikten sonra sirke, sarımsak, 4 yemek kaşığı sevze yağı ve pudra şekerini karıştırın. Soya sosunu tavukların üzerine döketükten sonra garnitür olarak kişniş dallarını kullanarak etlerinizi hazırlayın. Çin lahanalarını ayrı olarak servis ediniz.. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.