Cerkez Tavugu |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cerkez TavuguMalzemeler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1 Bütün tavuk 400 gr ceviz ici Bir ekmek ici Sarımsak Tuz Karabiber YAPILISI Tavugu haslayin,suyunu sakin dökmeyin süzgecten gecirip bir kaba koyun ![]() ![]() Harsladigimiz tavuk etini bir güzel didikleyin![]() ![]() Bu islemden sonra cevizleri eziip, ekmek iclerinide ufalayin ![]() ![]() Robotu olanlar bu islemi daha kisa sürede yapabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu iki malzememizi bir derin kaba koyup karistirin ve üzerine elde ettigimiz tavuk suyunu dikkatlice ilave edin fazlasini kaldirmayabilir ![]() ![]() Sarimsagi ezip onuda ekleyin karabiber ve tuzuda ilave edin Tuzu az koymaya özen gösterin ceviz fazlasini kaldirmazve lezzetli olmaz ![]() ![]() Son olarak elde ettigimiz karisimi didikledigimiztavukla karistirip servis edebiliriz Arzuya göre pul biber üzerineilave edilebilir afiyet olsun ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|