ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Cerkez Tavugu (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=193842)

Prof. Dr. Sinsi 06-28-2012 10:17 AM

Cerkez Tavugu
 
Malzemeler.....

1 Bütün tavuk

400 gr ceviz ici

Bir ekmek ici

Sarımsak

Tuz

Karabiber


YAPILISI


Tavugu haslayin,suyunu sakin dökmeyin süzgecten gecirip

bir kaba koyun...Harsladigimiz tavuk etini bir güzel didikleyin..

Bu islemden sonra cevizleri eziip, ekmek iclerinide ufalayin..

Robotu olanlar bu islemi daha kisa sürede yapabilir.....

Bu iki malzememizi bir derin kaba koyup karistirin ve üzerine

elde ettigimiz tavuk suyunu dikkatlice ilave edin fazlasini kaldirmayabilir..

Sarimsagi ezip onuda ekleyin karabiber ve tuzuda ilave

edin. Tuzu az koymaya özen gösterin ceviz fazlasini kaldirmaz

ve lezzetli olmaz...Son olarak elde ettigimiz karisimi didikledigimiz

tavukla karistirip servis edebiliriz.Arzuya göre pul biber üzerine

ilave edilebilir

afiyet olsun.....


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.