![]() |
Cerkez Tavugu
Malzemeler.....
1 Bütün tavuk 400 gr ceviz ici Bir ekmek ici Sarımsak Tuz Karabiber YAPILISI Tavugu haslayin,suyunu sakin dökmeyin süzgecten gecirip bir kaba koyun...Harsladigimiz tavuk etini bir güzel didikleyin.. Bu islemden sonra cevizleri eziip, ekmek iclerinide ufalayin.. Robotu olanlar bu islemi daha kisa sürede yapabilir..... Bu iki malzememizi bir derin kaba koyup karistirin ve üzerine elde ettigimiz tavuk suyunu dikkatlice ilave edin fazlasini kaldirmayabilir.. Sarimsagi ezip onuda ekleyin karabiber ve tuzuda ilave edin. Tuzu az koymaya özen gösterin ceviz fazlasini kaldirmaz ve lezzetli olmaz...Son olarak elde ettigimiz karisimi didikledigimiz tavukla karistirip servis edebiliriz.Arzuya göre pul biber üzerine ilave edilebilir afiyet olsun..... |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.