Taze Fasülye Kızartması |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Taze Fasülye KızartmasıTaze Fasulye Kızartması - Taze Fasulye Kızartması Nasıl yapılır? - Fasulye kızartması Tarif Ayrıntıları Mutfağı : Türk Türü : Sebze Pişirme Süresi : 25 dk Beslenme Tipi : Vejetaryen Pişirme Şekli : Soğuk Zorluk : Kolay Kişi Sayısı : 1-2 Tarif Malzemeleri Yarım kilo taze fasülye 2 yemek kaşığı beyaz un Bir tutam tuz 1 bardak sıvıyağ (kızartmak için) Tarifin Hazırlanışı Yapılışı; Fasülyelerin uçları kesilir, yıkanır, derin bir tencerede yumuşayana kadar haşlanır, pişince suyu süzülür Düz bir tabağa un ve tuz konur, fasülyeler una bulanır (balık unlar gibi), 2-3 kaşık kızaratacağınız tavaya sıvıyağ gezdirilir, kızınca fasülyeler dizilir arkalı önlü kızartılır![]() Üzerine yoğurt, domates sosu v s dökmüyoruz, bu şekilde servis ediliyor![]() Tavsiye ederim çok güzel oluyor Fasülye yemeği yemeyen çocuğunuz varsa bir de böyle deneyin![]() Afiyet olsun![]()
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|