![]() |
Alabalık Kavurması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alabalık Kavurmasıalabalık nasıl pişirilir - alabalık kavurması nasıl yapılırMalzemeler: 1 adet iri alabalık 2 adet biber 1 adet domates 1 adet soğan 2 diş sarımsak 1 çorba kaşığı tereyağı 1 tatlı kaşığı tuz Yapılışı: Alabalığın kılçığı çıkarılır, kuşbaşı şeklinde doğranır ![]() Tavaya yağ konur, yağ eriyince irice doğranmış biber ve domatesler atılır ![]() Bir kaç dakika sonra ince doğranmış soğan ve sarımsaklar eklenir ![]() Malzemeler solduktan sonra balık ve tuz eklenir ![]() 20 dakika kadar kavrulur ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|