Tereyağlı Alabalık |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tereyağlı AlabalıkTereyağlı Alabalık Tarifi - Tereyağlı Alabalık Nasıl Yapılır - Tereyağlı Alabalık Malzemeleri Tereyağlı Alabalık MALZEMELER 4 adet alabalık 3 çay kaşığı galeta unu 2 çorba kaşığı tereyağı 1 yumurta 4 çorba kaşığı un Tuz, karabiber Alabalıkları temizleyip, ortadan ikiye ayırarak, orta kılçığını çıkarın Ancak parçaların birbirinden ayrılmamasına dikkat edin (Bu işlemleri balıkçınız rahatlıkla yapar ) Sırası ile; una, yumurtaya ve galeta ununa bulanmış alabalıkları tereyağında kızartın Servis tabağına aldıktan sonra yağ yanmamış ise balıkların üzerinde gezdirin (Tereyağı çok çabuk yanar ve balığın lezzetini bozar Yandığını görünce tereyağını yenileyin ) |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|