![]() |
Lahana Bohçası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lahana BohçasıLahana Bohçası Tarifi - Lahana Bohçasının Yapılışı - Lahana Bohçası Nasıl Yapılır Malzemeler 6 adet büyük lahana yapragi Yarim kg kusbasi tavuk eti 3 yemek kasigi tereyagi l adet sogan l adet havuç 3 dis sarimsak l çay bardagi pirinç 2 yemek kasigi salça Yeteri kadar tuz, karabiber 3 yemek kasigi kasar peyniri rendesi Tarifi Lahana yapraklarinin damar kisimlarini çikarip tuzlu kaynar suda l0 dakika hasladiktan sonra süzün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lahana yapraklarinin birini küçük bir kaseye yerlestirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tencereye bir su bardagi kaynar su ilave ederek lahanalar iyice yumusayana kadar pisirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|