Bademli Alabalık

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bademli Alabalık



Bademli Alabalık Tarifi - Bademli Alabalık Nasıl Yapılır - Bademli Alabalık Malzemeleri



1 kg alabalık

5 yemek kaşığı tereyağı

100 gr çiğ badem

1 adet limonun suyu

1 yemek kaşığı üzüm sirkesi

1 su bardağı un

Yeterince karabiber

Tuz


Alabalıkları temizleyip yıkayın ve kurulayın Yeterince tuz, karabiber serpin ve una bulayın Dört yemek kaşığı tereyağını tavada eritin, alabalıkların önce derişiz kısmını üç dakika, sonra diğer yüzünü çevirip iki dakika pişirin Bademi yağ eklemeden fırına verin ve kavurun Alabalıklar pişince tavadan alın ve süzün Üzerine limon suyu gezdirin Bir başka tavaya bir yemek kaşığı tereyağı ve bir yemek kaşığı sirke koyun, ısıtın Hazırladığınız sosu kavrulmuş bademlerle birlikte alabalığın üzerine dökün

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.