Elmalı Uyluklu Pilav |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Elmalı Uyluklu PilavElmalı Uyluklu Pilav Tarifi - Elmalı Uyluklu Pilav Nasıl Yapılır - Elmalı Uyluklu Pilav Malzemeleri 500 gr italyan pirinci1400 gr beyaz sığır uykuluğu2 adet kırmızı elma 1 lt tavuk suyu160 gr permesan peyniri160 gr tereyağı100 gr zeytinyağı1 adet kuru soğan Tuz İnce doğranmış soğanları zeytinyağında kavurun Ardından italyan pirinci ilave ederek biraz daha kavurun Bir bardak su dökerek dökerek çektirin Tavuk suyu koyarak yeterli kıvama gelene kadar pişirin En sonunda, başka bir yerde sotelediğiniz, kare doğranmış kabuksuz elma ile uykuluğu katın Permesan peyniri ve tereyağını yedirerek servis yapın, isterseniz julyen doğranmış elma kabuklarını derin yağda kızartarak tabağınızı dekore edebilirsiniz![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|