![]() |
Altı Ezmeli Tike Kebabı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Altı Ezmeli Tike KebabıAltı Ezmeli Tike Kebabı Tarifi - Altı Ezmeli Tike Kebabı Nasıl Yapılır - Altı Ezmeli Tike Kebabı Malzemeleri Altı Ezmeli Tike Kebabı (Gaziantep) 500 gr ![]() 100 gr ![]() ![]() Terbiye İçin: 3-4 diş sarımsak, 1 yemek kaşığı domates ve biber salçası, 2 yemek kaşığı zeytin yağı, Tuz ve karabiber, yeni bahar ![]() Sos İçin: 4-5 domates YAPILIŞI Et kuşbaşı büyüklüğünde doğranır ![]() ![]() Domatesler şişlere geçirilir ve ızgarada pişirilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|