Susamlı Bonfile |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Susamlı BonfileSusamlı Bonfile Tarifi - Susamlı Bonfile Yapılışı - Susamlı Bonfile Nasıl Yapılır - Susamlı Bonfile Malzemeleri ![]() İçindekiler: 600 gr Banvit Kırmızı Dana Bonfile (ince şerit kesilmiş) 300 ml kırmızı şarap 5 çorba kaşığı balsamik sirke 2 çorba kaşığı zeytinyağı 100 gr taze fasulye 1 adet orta boy havuç (kibrit çöpü ebatlarında kesilmiş) 2 çorba kaşığı soya sosu 2 çorba kaşığı bal 1 çorba kaşığı susam Tarif: • Kırmızı şaraba, 4 çorba kaşığı balsamik sirkeyi ekleyin ve hafifçe karıştırın Kısık ateşte, sos yarı yarıya azalıp, hafif koyulaşıncaya kadar ısıtın ve ateşten alın![]() • Zeytinyağını vog tavada ısıtıp, etleri katın Hızlı ateşte ve tavayı hafifçe sallayarak, etlerin rengi değişinceye kadar, yaklaşık 2 dak pişirin Taze fasulye ve havuçları ekleyip, 2 dak daha pişirin![]() • Etlere kalan balsamik sirkeyi, soya sosu ve balı ekleyin Hızlı ateşte ve hafifçe karıştırarak 2 dak pişirin ve susam serpin![]() • Üzerlerine kırmızı şaraplı sos gezdirerek servis yapın
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|