![]() |
Güveçte Köy Ekmeği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güveçte Köy EkmeğiGüveçte Köy Ekmeği Tarifi - Güveçte Köy Ekmeği Yapılışı - Güveçte Köy Ekmeği Nasıl Yapılır - Oktay Usta Güveçte Köy Ekmeği Malzeme Listesi 1 Kg Köy Ekmeği Karışımı 2 Çorba K ![]() 1 Haşlanmış Patates Tuz Su Üzeri İçin: 1 Çorba K ![]() Hazırlanışı: Karıştırma kabına köy ekmeği karışımını döküp ortasını havuz şeklinde açıyoruz ![]() ![]() ![]() Tuzu ve alabildiği kadar suyu da döküp kulak memesi kıvamında hamur yapıyoruz ![]() ![]() Üzerine yağ ve yoğurt karışımını sürüp baklava dilimleri şeklinde kesiyoruz ![]() ![]() Mayalanan hamuru Önceden ısıtılmış 240 derecelik fırında üzerleri kızarana kadar pişiriyoruz ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|