Yağlı Kiremit Bisküvi

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Yağlı Kiremit Bisküvi



Yağlı Kiremit Bisküvi Tarifi - Yağlı Kiremit Bisküvi Yapılışı - Yağlı Kiremit Bisküvi Nasıl Yapılır - Yağlı Kiremit Bisküvi Malzemeleri

150 gr tereyağı

400 gr makinadan çekilmiş badem

250 gr şeker

6 yumurta akı

50 gr un

50 gr ince kıyılmış portakal kabuğu reçeli


Eritilmiş 150 gr tereyağı ile şekeri karıştırınız

Bu karışıma badem, un rendelenmiş veya ince kıyılmış portakal reçeli kabuklarını ilâve ediniz Bir hamur yapınız

Ucuna düz huni geçirilmiş krema torbası ile yağlanmış ve unlanmış fırın tepsisine kendi üzerine iki defa uzunlamasına sıkılarak kiremit biçimi veriniz

Sıcak fırında pişiriniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.