![]() |
Fudge |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fudge![]() İngilizce 'çikolatalı yumuşak şekerleme' anlamına gelen fudge, mükemmel tadıyla tarif defterinizin en özel sayfasına talip olacak ![]() Malzemeler 3 yemek kaşığı tereyağı 1/4 bardak kakao 0 ![]() 1/8 bardak süt 1+3/4 bardak pudra şeker Fındık, üzüm, ceviz (isteğe göre) Tatlının tarifi Şekerlemeyi yapacağınız kalıp yağlama gerektiren bir kalıpsa yağlayın ya da ince plastik tabaka ile kaplayın ![]() ![]() Opsiyonel olarak kullanacağınız fındık, üzüm gibi malzemeler haricindeki bütün malzemeleri benmari kabında karıştırın ![]() ![]() Şekerleme yeteri kadar sertleştiğinde kalıptan çıkartıp dilimleyin ![]() Not: İçinde kaynar su olan bir demliğin üzerine yerleştireceğiniz bir borcam ile benmari kabını evdeki malzemeler ile hazırlayabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|