![]() |
Bademli Gözleme |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bademli GözlemeBademli Gözleme Tarifi - Bademli Gözleme Yapılışı - Gözleme Nasıl Yapılır - Pişirme Talimatları Gereçler: 50 gr çekilmiş badem 25 gr pudra şekeri 1/4 çay kaşığı tarçın 2-3 yemek kaşığı limon suyu Kızartmak için yağ 4 yemek kağışı bal 2 yemek kaşığı portakal suyu 100 gr tart hamuru ![]() Bademleri, şekeri ve tarçını karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Kalabalık konuklarınız olduğunda, gözlemeleri önceden kızartıp orta ısıdaki fırında tekrar ısıtıp, servis, yapmadan önce, portakallı bal şurubuna batırabilirsiniz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|