![]() |
Allah Rasulüne Aşık Olmak İsteyene Dua |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Allah Rasulüne Aşık Olmak İsteyene Duamelek89 Nickli Üyeden Alıntı herzaman erkek arkadasima dua sevgilime dua kocama dua platonik askima dua evet de birde gercek sevgilinin sevgisini kazanmakda var birde onun gercek askini isteyelim simdi bunu okuyan diyecek ya hepimiz pegamberimize asigiz oyledir ama herkez degil, kimi sozde birde bunu gercekten kalpte hissetmek vardir onun icin paylasacagim duaya rassladim lazim olabilecegini dusundum ALLAH RASULÜNE Aşık Olmak İsteyene Dua O(sav)na aşik olmak isteyen herkes icin tavsiye olunan bazi seyler: 1-Her gun 100 Selat-u Selam 2-Cuma gunleri: "CezAllahu anna seyyidena Muahmmeden Bima huve ehluhu ve mustehakkuhu"100 defa "Allahumme salli ala Muhammedin adede ma fi ilmillah selaten daimeten bi devami mulkillah" 100 defa 3-Sunneti Seniyyeye uygun:Yemeicmeyasamaen onemlisi de O(sav)nun davasinda sureklilige ve asiklarindan olmaya her gun yemin etme ![]() MUHABBETULLAHIN Decamı için; 1-Namazlardan sonra 129 defa Ya Latif(Farzdan sonra) 2-Gene farzlardan sonra her bir Tevhit tek nefeste olmak ve zaruret olmadikca kimseyle konusmadan okumak sartiyla : Lailahe illallah Muhammederresulullah adede Habbatih Lailahe illallah Muhammedurresulullah adede Hayatih Lailahe illallah Muhammedurresulullah adede Hasatih " " Halkihi " Kelimatih " Zinete Arsih " milessemavati " milel ardi " adede misle zalike meahu La ilahe illalllahu Vahdehu la Serike lehu lehul Mulku ve lehul Hamdu Yuhyi ve Yumit ve huve Hayyun La Yemutu Bi Yedihil Hayr ve huve ala kulli seyin Kadir ![]() 3-Gunde 100 defa "Allahumme Ya Veduud El Vudd" alintidir merhabalar , arkadaşımız ufak bir imla hatası yapmıs buyuk olarak belırttım edıtorlerden duzeltılmesını rıca edıyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Allah Rasulüne Aşık Olmak İsteyene Duamehmet ![]() sana sadece ayetlerle cevap veriyorum kardeşim Her insan gibi Peygamberimiz de bir insandı ve herkes gibi sadece Allah`a kul olmakla sorumluydu: De ki: "Ben sadece sizin gibi bir insanım ![]() ![]() ![]() De ki: "Ben de sizin gibi bir insanım ![]() ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- sadece bir insandı demek ayıp oluyor demiştiniz ![]() sadece sunu söyleyebilirim sadece sizi kiniyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu söylediklerin ne muslumana yakisir nede hakli oldugunu gösterir ![]() ![]() bir kac ataist zihniyetin O'nu sav basite almasi gunesi balcikla sivamaya calisma gayretinden baska birsey degil ki senin böyle olmadigini umit ediyorum tevbe kapisini kapatmadan affini iste --- Sonraki mesaj --- Hz ![]() ![]() "Habibim sen olmasaydin alemleri yaratmazdim" hadisi kutsi sine dayanarak O'nun hurmetine yaratildigini bil ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Allah Rasulüne Aşık Olmak İsteyene Duamehmet kardeşim,hadislerle kur'anın çeliştiğini söylüyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Allah Rasulüne Aşık Olmak İsteyene Duaamir Nickli Üyeden Alıntı mehmet kardeşim,öncelikle şunu belirtmek isterimki peygamberimizin iki yönü var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çok teşekkürler amir kardeşim çok güzel açıklamışsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Allah Rasulüne Aşık Olmak İsteyene Duamehmet ![]() sana sadece ayetlerle cevap veriyorum kardeşim Her insan gibi Peygamberimiz de bir insandı ve herkes gibi sadece Allah`a kul olmakla sorumluydu: De ki: "Ben sadece sizin gibi bir insanım ![]() ![]() ![]() De ki: "Ben de sizin gibi bir insanım ![]() ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- sadece bir insandı demek ayıp oluyor demiştiniz ![]() mehmet kardeşim,öncelikle şunu belirtmek isterimki peygamberimizin iki yönü var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Allah Rasulüne Aşık Olmak İsteyene Duamehmet ![]() elbette seve seve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- Allah deki sadece bir insanım şeklinde dedirtiyosa ortada ayıp yoktur,bi nevi ayet tekrarı olur dedigim,Kurandan örnek vermek ayıp degildir ve tekrar ediyorum Hz Muhammed sadece bizim gibi bir insandır ![]() deki hakkinda; tmm sagol ole diosaniz oledir demekki yeni bisi ogrendim ama asik olmak hakkinda halen kendi fikrindeyim ![]() hadi buyrun dua listemize |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Allah Rasulüne Aşık Olmak İsteyene Duamelek89 Nickli Üyeden Alıntı ben sizin konusma seklinize ayip dedim kurandakine dedim demedim peygamberimiz ben siradan bir insanim demesiyle alcakgonullulugu gosterior ; BIR OKYANUSDA OLSAN KAR TANESIYIM DIYECEKSIN ben sizinle tartismaya girmeyecegim size saygisizlik yapip kirmak istemem ; gidin bir okuyun arastirin iyi gunler ![]() --- Sonraki mesaj --- buarada sizide yarin icin yapilacak okumalar arasinda gormekden mutluluk duuyarim elbette seve seve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- Allah deki sadece bir insanım şeklinde dedirtiyosa ortada ayıp yoktur,bi nevi ayet tekrarı olur dedigim,Kurandan örnek vermek ayıp degildir ve tekrar ediyorum Hz Muhammed sadece bizim gibi bir insandır ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Allah Rasulüne Aşık Olmak İsteyene Duaherzaman erkek arkadasima dua sevgilime dua kocama dua ![]() ![]() birde onun gercek askini isteyelim ![]() simdi bunu okuyan diyecek ya hepimiz pegamberimize asigiz ![]() oyledir ama herkez degil, kimi sozde ![]() birde bunu gercekten kalpte hissetmek vardir onun icin paylasacagim duaya rassladim lazim olabilecegini dusundum ![]() ALLAH RASULÜNE Aşık Olmak İsteyene Dua O(sav)na aşik olmak isteyen herkes icin tavsiye olunan bazi seyler: 1-Her gun 100 Selat-u Selam 2-Cuma gunleri: "CezAllahu anna seyyidena Muahmmeden Bima huve ehluhu ve mustehakkuhu"100 defa "Allahumme salli ala Muhammedin adede ma fi ilmillah selaten daimeten bi devami mulkillah" 100 defa 3-Sunneti Seniyyeye uygun:Yemeicmeyasamaen onemlisi de O(sav)nun davasinda sureklilige ve asiklarindan olmaya her gun yemin etme ![]() MUHABBETULLAHIN Decamı için; 1-Namazlardan sonra 129 defa Ya Latif(Farzdan sonra) 2-Gene farzlardan sonra her bir Tevhit tek nefeste olmak ve zaruret olmadikca kimseyle konusmadan okumak sartiyla : Lailahe illallah Muhammederresulullah adede Habbatih Lailahe illallah Muhammedurresulullah adede Hayatih Lailahe illallah Muhammedurresulullah adede Hasatih " " Halkihi " Kelimatih " Zinete Arsih " milessemavati " milel ardi " adede misle zalike meahu La ilahe illalllahu Vahdehu la Serike lehu lehul Mulku ve lehul Hamdu Yuhyi ve Yumit ve huve Hayyun La Yemutu Bi Yedihil Hayr ve huve ala kulli seyin Kadir ![]() 3-Gunde 100 defa "Allahumme Ya Veduud El Vudd" alintidir |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|