![]() |
Avcı usulü biftek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Avcı usulü biftekAvcı usulü biftek Malzemeler Mutfak Zorluk 2 Süre 35 dk ![]() Kaç Kişilik 6 Yöntem 6 Parça biftek 200 Gr mantar 1 Adet soğan 2 Adet domates 2 Adet sivribiber 2 Çorba kaşığı karabiber Hazırlanışı * Biftekleri ızgarada veya teflon tavada arkalı önlü kızartın ve bir kenara koyun ![]() * Uygun bir tencerede margarini eritin, yemeklik doğranmış soğanı ilave edip birkaç kez karıştırın ![]() * Üzerine yıkanmış ve dilimlenmiş mantarları ekleyin ve 4 dakika karıştırak sote yapın ![]() * İçine ince ince doğranmış sivribiberleri ve küçük kesilmiş domatesleri ilave edin ![]() * Tuzunu ve karabiberini ekleyin, kapağını kapatıp biraz daha pişirin ![]() * Bu sosu bifteklerin üzerine paylaştırıp, servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|