![]() |
LİMONLU HALKA - LİMONLU HALKA Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() LİMONLU HALKA - LİMONLU HALKA TarifiLİMONLU HALKA - LİMONLU HALKA Tarifi Malzemeler : (4-6 kişi için) 125 gr Tereyağı 1 adet Limon 2 adet Yumurta Sarısı 200 gr Un 50 gr Nişasta 1 tatlı kaşığı silme Kabartma Tozu Üstüne 1 adet Yumurta Sarısı Süt Hazırlanışı : Şekerle tereyağını köpürünceye kadar çırpın ![]() ![]() ![]() Nişasta ve kabartma tozuyla birlikte karıştırdığınız unu kaşık kaşık malzemeye katın ve hazırladığınız hamuru 1 gece buzdolabında bırakın ![]() Hamuru unladığınız tezgahta ½ cm kalınlığında açın ![]() ![]() ![]() ![]() Öneri ; Bir kısmının üstüne sütlü yumurta sürmeyip, halkalar soğuduktan sonra üstlerine pudra şekerli limon karışımını sürün ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|