Acılı kavurma

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Acılı kavurma



Malzemeler(2 kişilik)

12gr un(15corba kasigi)
15gr katı yag(1 corba kasigi)
1 adet dolmalık biber
1 adet sogan
1 adet kereviz
Defne yapragı
Tuz,acı pul biber
300 gr kusbasi et
250ml et suyu(1 su bardagi)
1kase haslanmıs prinç
1 adet kıyılmıs taze sogan
Kıyılmis maydanoz



Yapılısı

Unu kati yag ile koyu bir karamel rengi alana kadar kavurunKuru sogan ,kereviz ve dolmalık biberi kup seklinde dograyıp kavrulmus una ekleyin ve kavurmaya devam edin Bu arada ayri bir tavada kuşbasi eti iyice kavurun Sebzeler iyice yumusayinca defne yapragı,tuz ve acı pul biber ekleyinKavrulan etleri de et suyu ile birlıkte tencereye alınBirlilte bir tasım piştişden sonra cukur tabaklara bolusturunUzerine haslanmıs princ serpin Princlerin uzerinide kıyılmıs yesilsogan ve maydanoz koyup ve servis yapın afiyet olsun


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.