Karamel Soslu Profiterol

Eski 12-26-2010   #1
Şengül Şirin
Varsayılan

Karamel Soslu Profiterol



8 kişilik

Malzeme:

2 su bardağı su
200 gram tereyağ
350 gram un
10 adet yumurta
1 tutam Tuz

Sosu İçin :

1 su bardağı toz şeker
1,5 su bardağı su
2 paket krema



Tarifi
Suyu, tereyağı ve tuzu tencerede kaynatın Unu ilave edip karışım suyunu çekene kadar kısık ateşte karıştırarak pişirin Bu hamur soğuduktan sonra yumurtaları teker teker hamura yedirin Yağlanmış fırın tepsisine sıkma torbası ile küçük toplar halinde sıkın Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20 dakika pişirin ve bir kenara alın Karamel sos için yapışmaz yüzeyli bir tavada tozşekeri suyla yakın ve eritin Üzerine krema ekleyin Servis yapmadan once hamurların içini vanilyalı dondurma ile doldurun Üzerine karamel sosu dökün ve servis yapın

__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.