Kızarmış Tavuklar İçin Bir Püf Nokta

Eski 12-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kızarmış Tavuklar İçin Bir Püf Nokta



Akşam için menünüz belli, nar gibi kızarmış bir tavuk yapmak istiyorsunuz Tarife göre her şey hazır Peki tavuğun yeterince iyi kızaracağına emin misiniz?



Fırında bütün tavuğun üzerini kızartmak istediğinizde bir limonu ortadan ikiye kesin Yarısını tavuğun derisinin üzerine iyice sürün Diğer yarısını ise tavuğun içine yerleştirdikten sonra fırında pişmeye bırakırsanız tavuk nar gibi kızaracaktır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.