Pınar Labneli Meyveli Kup Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Pınar Labneli Meyveli Kup TarifiPınar Labneli Meyveli Kup Tarifi 2 adet mevsim meyvesi Acıbadem kurabiyesi veya bisküvi KREMA İÇİN MALZEMELER: 100 g Pınar Labne 2 yemek kaşığı krema 1 tatlı kaşığı pudra şekeri 1 çay kaşığı vanilya SÜSLEME İÇİN MALZEMELER: File badem ve toz fıstık Tüm malzemeler tahta kaşıkla yavaşça karıştırılır Krema kıvamına getilirir ve buzdolabında bekletilir KUPUN HAZIRLANIŞI :Kup bardağın alt kısmına acı badem kurabiyelerini kırıp yerleştirin Üzerine küp küp kestiğiniz meyveleri ,onun üzerine Pınar Labne'li kremayı koyun En üste file badem ve fıstık seperek servis yapın
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|